Panel Mobilya İşletmeleri Parti Boyu İmalatı Nasıl Gerçekleştirir ve Akıllı Fabrika Kurar?

- 2021-07-22-

Son zamanlarda Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen mobilya ekipmanları fuarında daha akıllı ekipmanlar görebilirsiniz, akıllı üretim ve bilgi üretiminin giderek küresel bir trend haline geldiği görülebilir. EXCITECH ayrıca etkinliğe toplam akıllı fabrika çözümüyle katıldı ve dünya ağaç işleme endüstrisi için Çin imalatındaki akıllı ve bilişimsel değişiklikleri gösterdi.


Excitech özelleştirilmiş mobilya endüstrisi 4.0 akıllı fabrika, tüm fabrika akıllı üretim çözümlerinden oluşan bir settir. Müşterinin fabrikasının alanına, işleme teknolojisine ve üretim kapasitesine göre, "inişsiz panel" üretimini gerçekleştirmek için tüm fabrikanın makul endüstriyel 4.0 tesis planlamasını ve bilgi yükseltmesini gerçekleştirebiliriz.


Pek çok başarılı uygulama ve çok sayıda pratik deneyime sahip olan EXCITECH, müşterilerine pazar ihtiyaçlarını karşılayan akıllı çözümler sunmaya devam edecektir.


Excitech Smart fabrikasının önemi, işçi sayısını azaltmak ve kurumsal imajı geliştirmekle sınırlı değildir, işletmeler her gün birden fazla üretim vardiyası çalıştırabilir.yatırım getirisini artırın.